NEIL PATRICK HARRIS OCH BELLA THORNE HJÄLPER HEMLÖSA
Publicerat den

 
 
Dessa två supersköna idolerna hjälper till i ett kök som är tillägnat till de hemlösa under Thanksgiving. Båda två säger att dom gladligen hjälper.



PARADISE HOTEL NAKENPLÅTNING MED BINGO
Publicerat den

 
 
 
 
Bingo Rimér hade nyligen en nakenplåtning med deltagarna från Paradise Hotel. Det var Samir Jr Badran, Mia Helén och Paulina "Paow" Danielsson som blev fotograferade utav Bingo.
 
"Jaaaa. Om det innebär att jag är en gubbsjuk gubbe så är jag det. Pullan är ju så bedårande söt och jag har verkligen saknat henne. @paulinadanielsson Jag är 38 år. När är man gubbsjuk? Min studio svämmar alltid över av unga tjejer och i min hjärna kommer jag alltid vara 25 år. Men om vi leker med tanken att jag skulle sätta en åldergräns på de tjejer som jag hänger med för att inte uppfattas som gubbsjuk i Pk-Sverige. Var går då gränsen tycker ni? Varför är det så tabu och upprörande", instagrammade flickfotografen. 



JAMES FRANCO & SETH ROGEN BROMANCE
Publicerat den

 
James Franco och Seth Rogen har en härlig bromance och gjorde just en parodi på Kanye West's senaste musikvideo. Seth Rogen spelar Kim Kardashian som hänger över motorcykeln med Franco som kör den för en romantisk åktur.



BRAD PITT FÅR EGEN Ö
Publicerat den

 
 
Tydligen ville Angelina Jolie vara generös och skämma bort Brad Pitt på hans 50 årsdag så hon gav honom en egen Ö som ligger nära New York. Enligt The Mail köptes ön för ungefär 19 miljoner dollar.



MILEY CYRUS BLEKT ÖGONBRYNEN?
Publicerat den

 
 
Miley Cyrus slutar aldrig att förvåna oss. Hon gör allting något oväntat, denna gång har hon blekt sina ögonbryn. Vad hon håller på med kan man fråga sig. Det verkar som hon har färgat dom under landningen till LAX flygplats och innan hon var på fest med Lily Allen.



X FACTOR OROLIGA FÖR MILEY CYRUS
Publicerat den

 
 
Miley Cyrus uppträdde på X Factor och var nära på att inte få stå på scenen. Innan X Factor skulle sändas i storbritaninen så hade cheferna för programmet nästintill bestämt sig att helt utesluta Miley Cyrus från programmet. Eftersom hon ska ha vägrat spela in sitt uppträdande i förväg. Man tycker att detta inte borde vara nåt problem egentligen men eftersom att Miley har tänt en join eller två på scenen sen förut så skapade det en oro hos cheferna.
 
Tack och lov gjorde Miley inget dumt eller knasigt på scenen den här gången. Trots det så upprörde hon ändå publiken och tittarna. Anledning var att hon sjöng falskt, enligt publiken säger Daily Mail



JAMES FRANCO TÄCKT I FÄRG
Publicerat den

 

Med hans nya action thriller "Homefront" som når biograferna den 27 november. Tog sig James Franco färg över huvudet och poserade för december numret utav Dazed & Confused magazine.




LADY GAGA'S BEROENDE
Publicerat den

 

Lady Gaga berättar om sitt motiga år - stjärnan blev beroende av skönhetsingrepp och helt beroende av marijuana.  Att Lady Gaga har gjort en näsoperation är ingen nyhet fastän hon själv förnekat det. 

 

I en intervju med Howard Stern bemötte Gaga ryktena och berättade att hon under en viss period var beroende av injektioner i ansiktet, skriver Huffington Post.

 

Däremot har hon aldrig gjort något riktigt ingrepp utan hon har bara tagit injektioner i ansiktet. Dom flesta injektionerna blev till när hon var hög på marijuana. Hon rökte upp till femton jointar om dagen. Efter en oerhört smärtsam höftskada som hon opererade i fjol så fann stjärnan smärtlindring i marijuana.




LILY ALLEN ÅTERUPPSTÅR
Publicerat den

 
 
Den kända brittiska popstjärnan är tillbaka igen. Nämligen Lilly Allen själv med en ny video som handlar om sexism i musikindustrin som är objektifierande och frustrerande för kvinnor.
Hon gör narr utav Miley Cyrus och Robin Thicke's låt Blurred Lines. Med att dansa framför stora uppblåsta bokstäver som säger "Lily Allen has a baggy pu**y"

Ni kanske minns att i videon från Robin's hit så dansar en kvinna framför ballonger där det står 'Robin Thicke has a big d**k'.

 Klicka här eller på bilden för att komma till videon.



MILEY CYRUS HÅNAR JUSTIN BIEBER
Publicerat den

 
Videon börjar precis som orginalet men när kameran vänds så är det inte den mystiska kvinnan som står där, utan det är ett klipp på Miley som dansar och visar sin tunga. Det finns inga kommentarer om det är Miley själv som har gjort videon och om hon ens var med på det. Kul var det åtminstone.



CHRIS BROWN UTE FRÅN REHAB
Publicerat den

 
 
Chris Brown är inte längre på rehab för sin ilska, dock går han fortfarande på behandlingsmöten för det konstaterade hans rep tidigare idag. "Chris fortsätter sitt rehab program under öppenvård och ska även slutföra sin samhällstjänst i Los Angeles området" Berättar rep.



NU SÄGER LADY GAGA IFRÅN
Publicerat den

 
 
Lady Gaga är knallröd av ilska efter att ha poserat för Glamours nya decembernummer. Hon tycker dom har retuscherat henne alldeles för mycket. "Jag ser inte ens ut så här" berättade hon när hon tog emot priset som årets kvinna på Glamours gala.
 
Lady Gaga känner sig närmare bestämt inte bekväm överhuvudtaget med hur de har ändrat hennes utseende. "Jag tycker min hy såg för perfekt ut. Mitt hår såg för bra ut. Jag ser inte ens ut så när jag vaknar på morgonen", sa hon och syftade på sina galna utstyrslar. Glamour har än så länge inte kommeterat kritiken.



MILEY CYRUS NAKEN IGEN
Publicerat den


 
Vad håller Miley på med egentligen? Än igen så kastar hon av sig sina kläder i en ny musikvideo. Denna gång är hon helt naken och kroppsmålad. Vad hon kommer göra i framtiden är bara en tidsfråga. Det är i videon till Futures nya singel "Real And True" hon är helt naken i. Se videon här ovanför.



JON HAMM NAKEN UNDER INSPELNING
Publicerat den

 
 
Mad Men skådisen Jon Hamm använder aldrig kalsonger under inspelningen av Mad Men, snacka om att vara oblyg. 
 
Jon Hamms könsorgan hyllas på Tumblr och har en egen sida dedikerat till Jon hamms underliv. Jonhammswang.tumblr.com 
 



ZAC EFRON I EN BISARR OLYCKA
Publicerat den

 
 
Man kan inte påstå att Zac har haft någon vidare tur detta år, han har varit beroende av kokain och ecstasy och varit inlagd på rehab två gånger. Sedan har han blivit kissad på utav Nicole Kidman. Och nu ramlar han i en vattenpöl framför sitt hus i hollywood. Fallet resulterade i flera brutna ben samt relativt djupa sår.
 
"Enligt brittiska Mirror så har stjärnan även fått låsa fast sin käke och med hjälp av en form av tandställning är stjärnans mun nu helt igenstängd." Men vi får hoppas att han är återställd så fort som möjligt!



BRITNEY SPEARS NYA ALBUM
Publicerat den

 
 
Britney Spears avslöjar låt listan till hennes uppkommande album! Så om ni har sett några listor tidigare är det förmodligen inte dom riktiga låtarna, britney skriver på twitter ""Sneaky hackers always trying to ruin my surprises. Here is the TRUE
 
Detta är hennes åttonde album och det sägs att komma ut den 3 december.
 
 
Här är låtlistan fast i textformat.
 

"Alien"
"Work Bitch "
"Perfume"
"It Should Be Easy (feat. Will.i.am)"
"Tik Tik Boom (feat. T.I.)"
"Body Ache"
"Til It's Gone"
"Passenger"
"Chillin' With You (feat. Jamie Lynn Spears)"
"Don't Cry"
(Deluxe Edition Tracks)
"Brightest Morning Star"
"Hold On Tight"
"Now That I Found You"
"Perfume (The Dreaming Mix)"




JON CRYER FRÅN TWO AND A HALF MEN BLIR FLINT?
Publicerat den

 
Tydligen målar Jon Cryer på sitt hår för att han håller på att bli flint. Kolla in när stjärnan från Two and A Half Men berättar om hur proceduren går till!



MILEY CYRUS COVER SUMMERTIME SADNESS
Publicerat den

 
 
Det skrivs väldigt mycket om Miley Cyrus just nu och vad hon har för sig, med allt twerkande och jointar som flyger hit och dit. Men den här gången ser hon faktiskt rätt så normal ut och håller sig i skinnet. Denna gång gör hon en cover på "Lana Del Ray - Summertime Sadness" i BBC Radio 1, och hur det går, det är upp till dig. Vad tycker du, är orginalet bättre?



KANYE WEST GÅR MOT ATTACK?
Publicerat den

 
 
Det har spridit sig en video där Kanye West attackerar flera medlemmar utav ett gäng paparazzi. Men det är inte han. Än så längre är det osäkert på vem denna person är som liknar Kanye, och om fighten faktiskt är på riktigt.
 
Men hade det varit han, skulle han verkligen sitta i klistret i hans uppkommande brottsmål. Eftersom åklagare hävdar att rapparen är våldam utav sig. Kanye har även själv sett klippet och säger till TMZ att om det vore han skulle han sitta inne just nu.



LADY GAGA NAKEN ARTPOP
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
Lady Gaga visar upp nya rumpbilder som är aktuellt med albumet "artpop" och det var Jeff koons som fotograferade dessa nakenbilder. Tyvärr har albumet inte fått det mottagande som det hade hoppats på men det kanske ändrar på sig nu med dessa bilder?



BEYONCE LÅTER BLIND FLICKA SJUNGA
Publicerat den

  
 
Man kan verkligen säga att Beyonce tar väl hand om sina fans. I denna video får man se när Beyonce räcker mikrofonen till en blind flicka och låter henne sjunga en bit av "Irreplaceable" samtidigt som hon sjunger håller Beyonce en varmt tag om flickan så hon inte ska känna sig rädd. Finns det någon mer godhjärtad än B?
 
 



CAMELTOE OCH TROSMISS
Publicerat den

 
 
 
Inte bara att Miley rökte på under vistelsen i amsterdam utan hon gjorde även en cameltoe under MTV:s årliga musikgala när hon uppträdde i en alldeles för liten body.
Fast andra sidan är det är väl inte första gången Miley drar en cameltoe.
 
Däremot gjorde Iggy Azaela en vågad entrance på röda mattan när hon kom dit utan trosor? åtminstone trosor som inte satt som dom skulle vilket fick många att höja ögonbrynen. Förhoppningsvis visade hon lite för mycket än vad som egentligen var tänkt.
 



JUSTIN TIMBERLAKE HUMÖR PROBLEM
Publicerat den

 
 
 
 
 
Tydligen har vår kära Justin Timberlake humör problem, åtminstone inom hans arbetsliv. Han säger i en intervju att han ibland bara vill ta kål på varenda person. 
 
"I find it funny that I’ve been able to acquire the patience it takes to be kind to people in our business. Because sometimes I just want to f–king kill everybody."
 
Som tur är har han rätt så bra kontroll och ingenting har hänt. Men hur ska vi tolka detta? Låter som om någon har saker att berätta mer om.
 



STACKARS KERRY WASHINGTON
Publicerat den

 

Stackars Kerry Washington, när hon äntligen får lite uppmärksamhet för att ha vunnit priset på två av sina filmer och sin hit TV show, får hon nu vara med på framsidan av ladymag, vissa bilder var otroligt bra vissa andra inte lika bra. Här ser vi vilket bild som blev publicerad. Hon ser ut som en zombie som är extremt photoshopad. Stackarn.




JUSTIN BIEBER VAR MED PROSTITUERAD? FALSKT.
Publicerat den

 

 

 

Kvinnan som filmade justin när han låg och sov är inte en prostituerad som det ryktas om. Det är en av medlammarna i Biebers läger som var med i Brasilien.


Justin hade hyrt ett hem utanför Rio under sin konsert i Brasilien. Efter hans uppträdande drog han igång en efterfest med ca. 50 personer. Under festens gång somnade Justin på en soffa och en av medlemmarna filmade den sovande sångaren.


JB är helt creeped av hans video och är besviken äver att han måste försvara sig mot dessa falska rykten om att han skulle ha varit med prostituerade.
 
 



MILEY CYRUS PÅ HASHCAFÉ I AMSTERDAM
Publicerat den

 
Man kan ju börja undra vad hon egentligen har i görningen, gör hon detta för uppmärksamhet eller är hon på väg mot ett totalt sammanbrott?